lørdag 25. juli 2009

Nam Nam

Sett ovnen på 225 grader
Starta med å steke kjøttdeig 1 pk på ca 400 gram


Kutt opp en halv løk


"NÅ" fersk paibunn ble brukt i en ildfast form. Kan bruke hva som helst så lenge den tåler ovnen. Husk å smøre formen



Stek løk og kjøttdeig sammen



Stek opp en pakke med oppskåret bacon og skjær ca 5-6 champignon (fersk) i skiver og ha det i sammen med baconet.




Kok opp 1/2 bunt med brokkoli myk, og 1/2 paprika og ha det sammen med det du allerede har stekt i forma. Krakk 3 egg og tøm oppi nesten alt (skal ha igjen litt til pensling på slutten.) Krydre litt med salt og pepper. Jeg brukte også litt kjøtt/grill krydder.






Masse masse revet ost oppå. Jeg brukte ca 400 gram tror jeg, og det var snadderos





Nå har det gått litt fort i svingene, men jeg tok 2 plater med butterdeig og kjevla de sammen til en runding. La dette "lokket" oppå maten. Prikket lokket med en gaffel og pensla det med resten av egget som var igjen.





Ca 15 min i ovnen (til lokket er gyldent) og retten ser sånn ut. Server med en frisk salat til.
Det smakte himmelsk!
Dette er jo en enkel rett å lage i full fart. Man kan rett og slett ta i det man liker. Vil man ha i fisk så kan man det også. Laksebiter, potetbåter, litt dill kanskje og litt sitronsaft med en dæsj rømme ved siden av, så blir nok det også kjempegodt. Håper dere prøver dette, for t.o.m 2 åringen likte det veldig godt. Bon Apetit (jeg er glad for at det ble igjen litt rester)








4 kommentarer:

  1. Det så jo aldeles nydelig ut! Dette må prøves.

    SvarSlett
  2. Det blir en slager det her :)

    SvarSlett
  3. åh! herlig! dette skal jeg prøve! passer vel også med biffstrimler eller kyllingstrimlet kjøtt vil jeg tro

    SvarSlett
  4. Denne retten er god med masse nam nam oppi! Bare bruk det du liker så er du der :D Viktig med MASSE ost! Det er jummy

    SvarSlett