tirsdag 14. juli 2009

Kjedelig sexliv?

Muligens å dra det litt langt da...

Her er noen kalde fakta for hvordan det faktisk er for gifte par i USA ( og tror ikke det er veldig annerledes her i landet heller...)


5 av 10 har aldri sex (!)

de resterende har sex ca 1 gang i uken og det varer i gjennomsnitt 7 minutter.


Hvorfor?


Mye blir rett og slett rutine. Det er ett middel mange bruker for å sovne på natten, og ofte for bare å få det gjort.


Hva skal man gjøre ( og dette tror jeg på )


* Ikke gjør seg så tilgjengelig. Menn liker å kikke og dersom du gjør hverdagslige ting foran mannen hele tiden blir det ikke så spennende lenger. Lukk døra på badet! Han trenger ikke å se deg dusje hver dag, la det heller bli noe spenning rundt nakenheten.


* Kjøp lekkert sexy undertøy innimellom og bruk det med omhu ;) (den største grunnen til at menn oppdager at konen er utro, er at hun kjøper inn sexy undertøy plutselig)


* Istedet for rutinesex, vent heller noen uker.


* For menn: I bilen kan du spørre henne ut om hennes innerste hemmeligste fantasier. Det er tryggere å gjøre det i bilen for da kan begge fokusere på veien istedetfor hverandre. Det er litt mindre pinlig på en måte. Spør på en sånn måte at hun får lyst til å snakke om det. Snakk åpent om det og ikke vær dømmende på noen som helst måte.

Et annet alternativ er å kikke hverandre dypt inn i øynene og tenk på fantasiene. Øynene er virkelig sjelens speil og tankene deres vil vises i øynene.


* Oppdag hverandre på nytt! Prøv noe nytt og spennende. Vær kreativ og åpen for nye ting, men ta hensyn til hverandre.


* Ta eventuelt ibruk leketøy sammen for å krydre litt. Det finnes veldig mye som er enkelt å begynne med dersom man er nyskjerrig og ikke helt vet hva man skal prøve.



Dette er fakta jeg har funnet litt her og der :) Lykke til! (Og kommenter gjerne hvis du har flere tips, eller bare noen tanker!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar