fredag 17. juli 2009

Slik får du glamorøse bølger i håret

Vårens hotteste hårtrend er naturlig fall og store, glamorøse krøller. Slik får du de bølgende, glansfulle lokkene.


Sommerens lekreste hår er inspirert av 70-tallets Charlie's Angels med Farrah Fawcett i spissen.


På visningen til Ralph Lauren hadde modellene lett bevegelse i håret, mens hos DSquared2 var krøllene faste og glamorøse. Den bølgende varianten ble vist hos Proenza Schouler, hvor håret var sideskilt og flommet nedover skulderen.





Slik får du looken:

1. Påfør et definerende volumprodukt i fuktig hår. Bruk føner og en stor rundbørste for å få volum ved hårrøttene og en flott glans.


2. Rull håret med en keramisk krølltang. Hold krøllene i jernet i 20 sekunder. Fjern forsiktig krølltangen og fest krøllene med hårklips slik at de holder formen. Eventuelt kan du rulle opp håret, seksjon for seksjon, med store hårruller.


3. Spray et lett lag hårspray over alle de festede krøllene, og fjern alle klipsene når håret er helt avkjølt.

4. Gre lett gjennom håret med en myk børste eller med fingrene, og påfør et glansgivende serum i hårtuppene. Et godt tips er også å påføre et produkt som holder krøllene på plass uten å tynge håret eller gjøre det stivt. Avslutt med hårspray i hele håret for å gi hold til din glamorøse hårfrisyre.

























Keramisk krølltang fra OBH Nordica som sørger for skånsom behandling, lekre krøller og ekstra glans. Krølltangen har 17 ulike varmeinnstillinger for å passe alle hårtyper, og kommer i fire ulike tykkelser. Björn Axén Curling Iron fra OBH Nordica, 499 kroner








Påfør Oléo-Curl i fuktig hår for å fremheve krøllene og gi ekstra volum, tykkelse og definisjon til håret. Oléo-Curl Curl Definition Cream fra Kérastase, 255 kroner.



Lag glansfulle, holdbare bølger ved å krølle håret med en stor krølltang eller hårruller, og deretter påføre Silk Mesh seksjon for seksjon. Silk Mesh fra Shu Uemura, 360 kroner.




























































































































































































































.















































2 kommentarer:

  1. Kunne gjort sykt mye for å få eie det håret til Giselle!!!!

    SvarSlett
  2. I know!! Det er helt sykt fint :)

    SvarSlett