torsdag 16. juli 2009

Heppeti hopp

Har hatt en pyton dag med en pyton sur 2 1/2 åring som har gått meg på nervene.. Våkna skitsur i min seng (!) i 6 tiden i mårrest, og har forsåvidt bare fortsatt og holdt den grinete linjen resten av dagen :) Flotte greier! Det er på dager som denne jeg er glad jeg har hatt ungdomstida mi før jeg fikk unger ;)

Men fikk gode nyheter idag. Pappa har bestilt strandleilighet til oss i Åre i neste uke, så da skal jeg bare kose meg masse masse :)
Bestemte meg også for at jeg sannelig skal ta toget tur/retur istedet for å kjøre alene med ungene, og det tror jeg var det lureste jeg kunne finne på akkurat i dag.. hihi.. Gleder meg veldig til å dra en tur.

I morgen skal jeg treffe min bedre halvdel på jobben også. 11 dager siden sist jeg så han, så det skal bli flott :) Nå er det bare 8 dager igjen til han kommer hjem :)

Nå skal jeg prøve å få litt etterlengtet søvn.. De to siste nettene har vært avbrutt av 3 amminger og 2 bæsjebleier, så får håpe HÅPE at minstrefrøet bestemmer seg for å sove leeeenge i strekk i natt.

1 kommentar:

  1. Lykke til kjære:) Du får hilse din kjære og kos dere masse på ferie DEt trenger du!!!

    SvarSlett