lørdag 16. mai 2009

Første dag hjemme

BLÆH!!

Ja, det har vært slitsomt. Storesøstera har vist seg fra sin absolutt værste side, og jeg trodde seriøst aldri dagen skulle gå mot kveld en periode her. Har jo blitt lite søvn på meg de siste dagene, så er nok ganske på felgen sånn sett, men sannelig altså! Makan til drittunge den 2 åringen har vært i dag ;).
Mariell (baby) startet dagen i 4 tiden (!) og holdt det gående ett par timer. Da våkna Thea og vi var igang... Thea skulle ikke gå glipp av noen ting, så hun har nesten ikke sovet dupp i dag og jeg har kjent veldig på tålmodigheten gitt.. Thea hadde bestemt seg for at alt vi sa skulle hun nekte på, og hun har testet grenser i hele dag. Det er jo begrenset hva en nybakt mor som fødte for 3 dager siden orker av grensesetting kjenner jeg, spesielt med såre pupper som renner over av melk i tillegg. Fordelen med det hele er at de kjente barseltårene har uteblitt :D. Har sikkert vært for sliten til å gidde å grine av noe som helst.. haha :)

Nå sover Thea endelig. Mariell ligger i voggen sin på stua. Det er pause i fotballkampen og snart begynner Grand Prix! Kan det bli bedre?
Håper alle som leser også får en super lørdagskveld. Det har vi sannelig fortjent :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar