lørdag 8. august 2009

10 par sko alle kvinner trenger


Fete sneakers
Hver sesong fylles butikkene opp av søte og kule sneakers. Perfekte når du skal gå langt, eller bare ikke orker tanken på å klemme føttene ned i et par høyhælte sko (kr 1000, Sole Service).

Hverdagsvalget

Med et par pene og enkle sko med halvhøy, praktisk hæl har du alltid noe å ha på deg, enten du skal på jobbintervju, reise eller bytur (kr 199, Biviel).




Rocka pumps
De er kule, kan brukes til mange antrekk, og tåler både en tur på byen og en runde eller tre på dansegulvet (kr 649, La Redoute).


Hæler til å dø for
Jada, jeg vet at de skader ryggen, og at å gå lengre enn 300 meter i dem er en smertefull opplevelse. Men til de festlige anledningene hvor alt du skal gjøre er å stå med et cocktailglass i hånden, er det superhøye hæler som gjelder. Spesielt til høsten, hvor skyhøye sko blir mer trendy enn noensinne (kr 1000, Bianco).




Glamorøse sølvsko
Sølvsko er perfekt til festbruk, men kan også glamme opp et hverdagsantrekk. Bruk dem til rosa eller svarte strømpebukser eller jeans (kr 300, Ellos).




Fine flipflops
Et par flipflops tar null plass i bagasjen, og er en sikker sommervinner. Disse er søtt dekorert med lilla steiner (kr 99 KappAhl).







Stilige støvler
Regnvåte dager trenger ikke bety regnvåte føtter. Med et par gummistøvler holder du deg tørr på beina. Bruk dem gjerne både til bukser og kjoler (kr 550, Tretorn)







Svarte støvletter
Sandalsesongen varer dessverre ikke for evig, så et par kule støvletter som holder kulde og snø ute er en nødvendighet. Disse har fine detaler i metall (kr 3000, Diesel).






Lekre sandaler
Et par komfortable sandaler er det naturlige sommervalget. Disse kan brukes både til lange og korte skjørt, samt til jeans (kr 200, Indiska).









Søte ballerinasko
Med et par flate, men behagelige ballerinas i skapet har du sko du kan bruke på dager du skal gå en del. Og de er like fine til skjørt som til jeans (kr 850, Ecco).










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar