onsdag 5. mars 2008

Forslag til romantikk i en travel hverdag?

Ser jo med gru at etter bøllefrøet kom til verden har noe av romantikken rett og slett uteblitt i en travel hverdag. Hvordan skal man få tid til å pleie seg selv og partner når ungen hyler og trenger mat/bleieskift/kos/lek/tur/søvn osv... Når kvelden kommer er vi jo så slitne at vi sitter i hver vår stressless og stirrer apatisk på den berømte boksen som henger på veggen. Dette varer til vi er så trøtte at vi snubler i seng og sovner ca 5 sekund etter hodet møter puta.

Glemt er rødvinskvelder med lange koselige samtaler, kortspill/brettspill ut i de små timer og ellers litt prioritering av vår bedre halvdel. Har blitt lovet en ryggmassasje nå i over 1 uke, men hverken jeg eller partneren gidder å bruke verdifull søvntid på å gi/få massasje... Er vi virkelig blitt så til de grader foreldre og "glemt" hverandre litt? Isåfall, varer dette lenge??

*ett hjertesukk fra en sliten småbarnsmor*

2 kommentarer:

  1. huff vennen - så lei for det:( jeg har jo ingen tips som ikek er i nærheten av slike problemer :P

    SvarSlett
  2. Hmm.. ja, det er ikke enkelt å kombinere alt, men heldigvis er forholdet sterkt så jeg håper vi kommer oss igjennom denne småbarnsperioden uten for mange riper i lakken ;)

    SvarSlett