torsdag 5. februar 2009

Kjøttboller

Må seriøst bare skryte litt her altså. I går hadde jeg litt sånn: lei-av-alt-av-mat-og-har-ikke-lyst-på-middag-i-det-hele-tatt dag. Men, siden jeg ikke bor alene i det huset her måtte jeg jo til pers for ungene. Sterkt inspirert av Jamie Oliver ble det kjøttboller og pasta på menyen. HJEMMELAGDE kjøttboller ja. Det har jeg faktisk aldri lagd før, så jeg tenkte at èn gang må være den første.

1 pakke kjøttdeig, 1 pakke karbonadedeig, masse revet løk, hvitløk, litt pizzasaus(?) jaja, 3 egg, litt potetmel, salt og pepper og basilikum elta sammen med hendene (ja, skal man gjøre det skikkelig, så skal man føle maten)
Delt opp i små boller og stekt. Det var kjempegodt og ungene var helt fra seg av glede over denne hjemmelagde maten som smakte bare så bra. De skulle døpe retten til mamma`s spesial. Koselig det altså, men det var ikke akkurat noe som tok veldig kort tid å lage da, så det kommer ikke til å bli noen vane(...) men sånn èn gang iblant er det jo greit.

Skulle sånn i etterpåklokskaphetens skyld tatt bilde av verket, men det glemte jeg i iveren over hvor deilig nydelig gode de bollene ble. Og da alle var mette, var det en ussel liten bolle som lå igjen... Litt sånn stusselig å ta bilde av èn liksom, så da ble det ikke noe bilder. Dere får lage dere visuelle bilder av det hele. Bare å teste ut dersom du aldri har lagd noe sånnt. Det er iallefall mye bedre enn vanlig kjøttdeig og saus til pasta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar