søndag 28. september 2008

Favoritt gryta mi

Hadde folk på middag her på lørdag og lagde en nyyydelig kylling gryte som jeg egentlig er dritgod på ;) men får mye skryt for den også da, så den er verd å teste ut.


Monicoroli`s kyllinggryte:

Kyllingfilèt ca 4 stk
Bacon
Champignon
Brokkoli
sjarlottlauk
1/2 tube skinkeost
1/2 boks Creme fresh
en dæsj ++ med kremfløte (eller matfløte går oxo)
en sånn buljongterning kan man løse opp i vann i mikroen og putte oppi
purreløk
evt hvitløk og mais (kan droppes)
ost på toppen

Kyllingen, baconet og champignonen stekes først, legges i en ildfast form (helst en gryte), brokkoli kokes og det andre has i, blandes godt og kan med fordel ligge inne i gryta en stund før man putter det i ovnen på ca 200 grader i ca 12 minutter. Til osten er smeltet og alt er godt og varmt..

Nam nam sier jeg bare.
Det er deilig med hvitt brød til, litt salat og eller litt ris.

1 kommentar:

  1. Denne hørtes bare nydelig ut...Skal jeg teste ut.

    Klem Hege-Mor

    SvarSlett